La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

'De' dagelijkse wandeling...

WandelingenPosted by Walschaert Mon, July 23, 2012 11:55:25
Veel mensen vragen me of ik nu echt iedere dag ga wandelen en waarom.

Om te beginnen :

- ik doe dat graag, iedere dag 1 uur tot 1.30 uur beweging in de volle natuur. Pure ontspanning.

- het is voor mij ook de gelegenheid om een goede babbel te hebben met de gasten, want 's avonds zit ik toch veel in de keuken.

- de gasten babbelen met elkaar en dit komt de sfeer in de groep zeker ten goede. Ze wisselen tips uit en den ambiance zit er onmiddellijk in.

- het is de ideale start van iedere dag

- kinderen staan te popelen om met de honden en de groep te vertrekken (anders willen ze meestal nooit wandelen)

en wat toch ook belangrijk is, wij wensen ons domein proper en hygiënisch te houden en kunnen het dus niet maken om ons honden overal te laten plassen. Niet iedereen is een fanatieke hondenliefhebber.

Jeroen (15 jaar) vond van de vakantie bij ons het wandelen met de honden het leukst (ondanks canyoning en zwembad). Yves de papa van Kelsey zei eerst tegen Sabine : 'Met een hond wandelen, wat is daar nu zo speciaal aan?', maar iedere dag stond hij paraat. Drie jaar geleden zei Guy tegen Annie 'Jij denkt toch niet dat ik iedere morgen met die honden ga wandelen'. Volgend jaar komen ze voor de 4de keer terug en moest ik de wandeling afschaffen zou dat voor Guy een straf zijn.....Peggy & Corina beginnen geen dag zonder deze wandeling....

Axel, Stef, Conor, Loes, Lore, Viktor, Lena, Noa, Xander, Yente, etc.....allemaal staan ze 's morgens voor de deur van ons keuken te wachten op onze 2 sterren, Cusco & Eclips.

Dus ja inderdaad, winter en zomer, weer of geen weer, met of zonder gasten, ik ga iedere dag wandelen met de honden....en effectief zo speciaal is dat niet maar het is wel bijzonder ontspannend en leuk om al ons gasten hiervan te zien genieten.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Wendy en co Tue, July 24, 2012 13:16:59

De wandelingen, daar kijken Xander en Yente nu al naar uit. En telkens als wij honden zien van het ras, is het "kijk Cusco of Eclips lopen daar". Dus de wandelingen met Chantal en de 2 sterren zijn heel leuk bij La ferme de Charel...maar er zijn nog meer leuke dingen die je kan doen bij La ferme de Charel! Kom naar de Corréze en ontdek het!!!

Posted by Corina en Peggy Mon, July 23, 2012 19:45:10

Inderdaad wij vinden het SUPER om iedere morgen te gaan wandelen in zo'n mooie omgeving, met 2 schatten van woefen en tof baasje(s) !!