La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Lac de Causse

WandelingenPosted by Walschaert Wed, January 04, 2012 19:42:45
Deze middag ging ik Marc weghalen op onze werf. Ik had iets lekkers gekookt maar dat is voor morgen en daarbovenop had ik zin in een uitstap. Dus na de middag vertrokken we met de sloebers (natuurlijk smiley) richting Brive-la-Gaillarde naar de Lac de Causse. Rond het meer is een zeer mooi wandelpad aangelegd van ongeveer 7km lang...en gelijk hadden we. Het decor is adembenemend. Het meer is omringd door heuvels en ligt vlakbij de mooie dorpjes van Lissac-sur-Couze and Le Soulier.

Op de watersportenbasis was er activiteit en redelijk wat bootjes vertrokken voor een tocht op het meer. Met tegenlicht gaf het deze mooie foto.

Overal rond het meer staan er banken waar je kan picknicken, een boek lezen of gewoon genieten van het zicht en de watersporters op het meer.

Klik op de foto voor een vergroting

We hadden een prachtige dag, namen onze tijd om de dorpjes te bezichtigen, foto's te nemen, ...en gewoon te genieten van het samenzijn op deze bijzonder mooie locatie. Toen we vertrokken begon de zon onder te gaan en dit was ons laatste beeld van dit mooie meer!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by corina Thu, January 05, 2012 09:06:17

Weeral zeer mooie foto's! Ik geniet mee vanachter mijn PC :-)

Posted by Raymonde Thu, January 05, 2012 05:53:50

Weeral een goeie tip voor uw gasten, zal ik deze zomer zeker gaan doen.