La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

De herfst doet zijn intrede

Oktober 2010Posted by Walschaert Sun, October 03, 2010 17:16:49

Begin oktober, zeer milde temperaturen, vandaag 24° met veel zon maar ook veel wind en dus worden we bekogeld door eikels, kastanjes en noten. Ze zijn dit jaat blijkbaar goed gelukt, zeker de eikels, de straten liggen ermee bezaaid! Als ik nu ga wandelen heb ik altijd een zak mee om noten mee te brengen.

Ondanks de aanhoudende droogte blijft alles hier nog redelijk groen maar hier en daar begint het bladerdak toch te verkleuren. Waarschijnlijk nog een paar weken geduld om van die kleurenpracht te mogen genieten!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jan Faes Sun, October 03, 2010 20:31:38

Ook hier was er vandaag veel wind, vooral vannacht. Dat heeft dan drie emmers noten opgeleverd. En dan heeft ons trio nog met hun snuit in de emmer gezeten. Dat is makkelijker dan zelf zoeken...