La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Ze zijn vertrokken...

September 2010Posted by Walschaert Sun, September 26, 2010 13:37:25

Deze morgen vertrokken ons vrienden Christian en Ghislaine, samen met Daniel en Thérèse. We beleefden een prachtige week met mooi weer en mooie ochtendwandelingen. Marc nam ook de tijd om mee te gaan en bij het vertrek is het in Corrèze eind september al wat frisjes maar naarmate de wandeling vorderde gingen de pulls uit!

In de namiddag gingen ze altijd op uitstap. Het was een plezant gezelschap en er werd heel veel gelachen. Ze kennen mekaar al sinds hun kindertijd... Dus ja aan herinneringen geen gebrek.

Om deze aangename week te eindigen gingen we met hen naar de markt in Brive-la-Gaillarde. Ze waren onder de indruk van al de lokale produkten. Corrèze is in Frankrijk niet de slechtste gastronomische streek met alle ganzen en eendenprodukten. Een echte delicatesse. Ook de aardbeien staan er nog in volle glorie.

Daarna kuierden we door de straten en gingen we een koffietje drinken in het mooie Café Bogota.

Om dan rond een lekkere tafel te eindigen met een lekkere maaltijd en een goed glas wijn. Er zijn ergere dingen in het leven!

Als alles goed gaat zien we ze volgend jaar terug want ondanks 28 jaar Corrèze geraken Christian & Ghislaine er niet over uitgepraat en ontdekken ze nog steeds nieuwe plekjes!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.