La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Labradoodle?

September 2010Posted by Walschaert Sun, September 12, 2010 16:56:13

In het begin van de week kregen we 2 Labradoodles op bezoek. Elmo en Luka brachten hun baasjes Klaas en Sofie, Annick en Santi mee. Van Labradoodles hadden wij nog nooit gehoord. Het blijkt een kruising te zijn tussen de Labrador Retriever en de Franse poedel en deze honden roepen weinig of geen allergische reacties op bij de eigenaars. Dus ook voor mensen die allergisch zijn aan honden is er geen reden meer om geen hond in huis te halen. Ze waren 8 maanden en 6 maanden oud en gedroegen zich voorbeeldig!

Klik op de foto voor een vergroting!

Ze hadden het hier allemaal bijzonder naar hun zin en zijn deze morgen met spijt verder gereisd. Gisteren namen we al afscheid van Philippe en Annick en eergisteren waren het Frank & echtgenote, en Sonja en Hans die ons verlieten.

Het is nu een komen en gaan. Vanavond, morgen en overmorgen komen opnieuw nieuwe gasten toe en zo doen we verder tot 9 oktober want vanaf 10 oktober gaan we zelf voor een paar dagen op verlof.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jan Faes Sun, September 12, 2010 21:14:54

Labradoodle... voor mij is het ras of de kruising de eerste maal in beeld gekomen toen de dochters van Obama een hondje wilden en de oudste van de twee allergisch bleek voor hondenhaar. Vermits de Labradoodle's niet verharen maar moeten geschoren worden kon dit ras wel. Het is bij de Obama's later een Portugese waterhond geworden geloof ik. Die ruien ook niet.