La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Uit eten!

September 2010Posted by Walschaert Sat, September 04, 2010 16:05:43

Gisteren werden we uitgenodigd door Kris & Laetitia en we gingen naar Tulle iets lekkers eten. We hadden een bijzonder gezellige avond.

Ik wou iets kleins nemen als dessert en koos dus voor profiterolles. Toen ze met het bord kwamen dacht ik echt dat het voor gans de tafel was. Zo veel! Tot grote hilariteit van iedereen. Gelukkig hielp Marc mee want alleen was het nooit gelukt!

Deze morgen gingen Laurentz en Karen naar Brive naar de markt. Rond de middag hadden we afgesproken om samen iets te gaan eten. Ook dit etentje was bijzonder leuk. Ze hebben het hier bijzonder naar hun zin en gingen daarna zelfs nog even mee kuieren door de straten van Brive.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by MJ Mon, September 06, 2010 00:05:54

Als ik naar een menu kaart kijk kan ik niet nalaten van eerst naar de dessert kaart te kijken om zo mijn keus te kunnen maken in functie van maar dit desserken is echt wel de top!!!!!

Posted by MJ Mon, September 06, 2010 00:05:52

Als ik naar een menu kaart kijk kan ik niet nalaten van eerst naar de dessert kaart te kijken om zo mijn keus te kunnen maken in functie van maar dit desserken is echt wel de top!!!!!

Posted by Myriam Sun, September 05, 2010 09:40:25

Ja, dat dessert ziet er inderdaad nogal "groots" uit :-)

Ik heb de indruk dat er weer veel en lekker gegeten wordt daar in de Corrèze!!!

Posted by veerle Sat, September 04, 2010 22:09:16

Onze heimwee wordt alleen maar groter bij het zien van deze foto's...maar geniet er maar van..

Posted by Belle & co Sat, September 04, 2010 19:57:27

De geneugten van het naseizoen zijn duidelijk niet te versmaden. Geniet er maar van want voor je het weet zit je weer met de verwarming aan .