La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Lac de Ruffaud

Juli 2015Posted by Walschaert Fri, July 03, 2015 16:33:12
Onze Cusco moest gisteren ter controle bij de dierenarts. Tweemaal bloedonderzoek met een tussenpauze van ongeveer 2 uren. Reden genoeg om even aan de drukte en de warmte te ontsnappen en dus gingen we beiden wat afkoeling zoeken aan de Lac de Ruffaud.
Zoals altijd hier in Corrèze zijn deze natuurpareltjes enkel gekend van de Corréziens en hier was dus helemaal niemand. Wat hebben wij genoten van ons momentje samen niks doen : knuffelen, wat rusten en boekje lezen!
...en ja behalve het feit dat hij toch wel oud wordt of is gaat alles goed met onze sloeber. De medicatie doet haar werk en het is gewoon een kwestie van een gulden middenweg te vinden. Niet te veel, niet te weinig.....Het was leuk hé mijne jongen!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.