La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Gastheer Eclips

Juni 2015Posted by Walschaert Wed, June 10, 2015 15:11:27
Op ons domein is Eclips heer en meester. Met de meisjes geen enkel probleem, die mogen doen wat ze willen maar met de jongens laat hij zien wie hier de baas is en noch Sir Lancelot, noch Indy kunnen daar iets aan veranderen.
Op de wandelingen crossen ze samen. Lieve Indy geeft zowel Lancelot als Eclips vele kusjes en Eclips toont zich een perfecte gastheer als de anderen zich maar aan de regels houden! In geen geval voorbijsteken smiley
Klik op de foto voor een vergroting
En ja we hebben een ridder in huis, Sir Lancelot is een prachtige speelse Flatcoat Retriever met zeer goede manieren. Een pracht van een beest!
Maar ook Indy is een fantastische Munsterlander. Zeer rustig, zeer lief, de braafheid zelve! ....en met reden de fierheid van zijn baasjes!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.