La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Festin d'Auteurs

April 2015Posted by Walschaert Sun, April 19, 2015 18:23:35
Om de 2 jaar houdt het naburige dorp van Beynat een boekenbeurs uitsluitend voor kookboeken of boeken die te maken hebben met de keuken.
Omdat we een van de auteurs bij ons herbergden werden we uitgenodigd op het 'wandelbuffet' en het was dik in orde. Lekker buffet, drank à volonté en een jazzorkest....en uiteraard de nodige speeches maar ze hielden het bijzonder kort !
Klik op de foto voor een vergroting
Vandaag gingen we dan zelf ook eens langs op de beurs en we kochten er een aantal kookboekjes met vooral verrassende groentenreceptjes. We zijn weer gesteld en kunnen verder lekker gezond blijven eten! Een zeer mooie beurs waar heel veel werk in kruipt en volledig gebeurt met vrijwilligers waaronder ons vriendin Martine die ook de prachtige bloemstukjes verzorgde.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.