La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Een mooie ontdekking

WandelingenPosted by Walschaert Sat, March 21, 2015 20:11:21
Ook vandaag gingen we op ontdekkingstocht: le chemin de la noix. Deze keer rond Collonges-la-Rouge, een van de mooiste dorpen in Frankrijk.
Dat we momenteel zoveel wandelingen uittesten heeft 2 redenen : met een aantal vrienden proberen we wekelijks een grote wandeling te doen en binnen een week krijgen we onze eerste gasten die voor een wandelweek naar ons wandelparadijs komen.
We gingen opnieuw voor ongeveer 10 km en hadden prachtige vergezichten, eerst op Collonges, daarna op Turenne, ook een van de mooiste dorpen in Frankrijk.
We gingen door bossen, langs velden en mooie pittoreske huizen. We deden ook een zeer mooie ontdekking, namelijk het piepklein dorpje van Saillac.
Klik op de foto voor een vergroting
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jan Faes Mon, March 23, 2015 23:15:27

Collonges heeft zijn "un des plus beau" meer als verdient. Ik kwam er destijds ook altijd met veel plezier (voor we naar de Charentes trokken)

Posted by corina Sun, March 22, 2015 10:40:11

Je foto's laten ons reizen en wegdromen!!