La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Col de Lestards

WandelingenPosted by Walschaert Fri, May 09, 2014 10:01:21
Terwijl Marc leerde vliegen ging ik met de honden een zeer mooie wandeling doen. Ik vertrok op goed geluk af, gewoon rond de weiden waar hij aan het oefenen was en het was adembenemd mooi!
We zaten vlakbij de Col de Lestards waar een gekende wielerkoers voorbijkomt: le Bol des Monédières of vandaag Paris - Corrèze genaamd. Hoogte van deze col is 856 meter. Op de achtergrond konden we zelfs de nog met sneeuw bedekte toppen van de Plomb de Cantal zien.
Ik ging volledig rond en de sloebers vonden het prachtig. Eclips liep over en weer en zelfs Cusco ging goed mee en stapte bijna 2 uur zonder al te veel moeite.
Klik op de foto voor een vergroting
De Monédières zijn mijn lievelingsplekje, een klein paradijs waar ik niet zou willen wonen want zeer ver van alles maar ben wel heel blij dat dit op amper 45 minuten rijden van bij ons is. De stilte, de rust, de ongereptheid, de ruwheid, de authentieke piepkleine dorpjes, alles is er nog echt. In een woord een wandelparadijs waar het moeilijk te geloven is dat er in de wereld zoveel miserie is. Mij geeft het altijd zo'n goed gevoel....

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by corina Sat, May 10, 2014 17:59:22

Mooie foto's van een prachtige omgeving!!Het is hier genieten achter de pc!