La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Parcours Nature

WandelingenPosted by Walschaert Sun, November 27, 2011 19:12:49
We hadden ons laten vertellen dat er een nieuwe wandeling was uitgestippeld in Aubazine, aan de oevers van het Coiroux meer. Kort na de middag vertrokken we dus met de sloebers richting Lac du Coiroux. We vonden vrij snel de start van de wandeling : Parcours nature - afstand 7.4 km.

Het eerste deel loopt langs het meer. Het zicht is wondermooi. De prachtige herfstkleuren gaven het geheel iets feërieks.

Hem kwamen we ook tegen en eerst dachten we dat hij in een put stond maar neen hoor, gewoon zeer korte pootjes.

Het tweede deel van het parcours loopt door de bossen en langs de 18-holes golf van Coiroux. Een bijzonder mooie locatie.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Op het einde van de wandeling kwam deze mij nog even recht in de ogen kijken.

En is het mooi vroeg hij ? Neen hoor, prachtig. Een bijna vlak parcours, voor iedereen toegankelijk, zeer afwisselend qua landschappen en wonder boven wonder we konden zelfs een koffietje genieten in de gezellige club-house van de golfclub en genieten van de golfspelers van op het terras. Een aanrader, zowel de wandeling als de club-house!

We hebben volop genoten!

  • Comments(1)//blog.lafermedecharel.com/#post598