La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Franse gastronomie

Juni 2011Posted by Walschaert Fri, June 10, 2011 16:56:35
Ons klikske is hier kompleet. Bij het aperitief hebben we ons kreupel gelachen met de gastronomische perikelen van een paar van ons gasten.

Ze dachten 's middags een lekker slaatje te eten en na het lange kuieren door de straatjes en winkeltjes van Collonges-la-Rouge zochten ze een restaurant. Aangezien het wat aan de late kant was (rond 14.00 uur) werden ze op een paar plaatsen geweigerd maar geraakten dan toch ergens binnen voor de 'Plat du Jour' : Kalfskop met vinaigrettesaus. De beschrijving en ook de foto's die ze lieten zien wekte bij iedereen grote hilariteit. Het was gewoon niet te eten en dat in een land waar gastronomie zo belangrijk is, maar ja het kan al eens tegenvallen....

Hierbij wensen we ook Annick en Tom omdat zij de motards naar ons toestuurden. Mensen hartelijk bedankt, dit is voor ons de mooiste publiciteit. Guy & Rita wensen we een veilige rit huiswaarts met hun prachtige motor.


  • Comments(1)//blog.lafermedecharel.com/#post502