La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Frick jongen, waar zit je?

September 2010Posted by Walschaert Tue, September 21, 2010 19:21:12

Op het blog van hondenvriend Jan volgen we nu al een aantal weken de zoektocht naar Frick. Een prachtige tollerreu. Ik weet niet of dit zin heeft maar misschien helpen alle beetjes. Vandaar deze oproep. Je weet maar nooit....Misschien heeft een van onze bloglezers deze prachtige hond gezien.

Op zondag avond 22 augustus is Frick verdwenen. Een 4 jarige tollerreu. Er waren die avond grote regenbuien, maar geen onweer, een raadsel is het dus waarom Frick uit de tuin is verdwenen terwijl de deur naar binnen open was, en er mensen thuis waren. De tuin is afgesloten, 2 meter hoog. Frick woont bij een gezin in Arendonk, net aan de grens tussen België en Nederland. Hij is nu dus drie weken weg. Er is een reactie gekomen uit Oud Turnhout, waar hij gezien zou zijn. Er is aangifte gedaan bij de politiebureaus in de omgeving, de asiels aan beide kanten van de grens, dierenambulances, enz. Er zijn briefjes opgehangen, in winkels, postkantoren enz. Frick is geen angstige hond en komt als je hem roept. Hij is dol op mensen. Aan degenen die in het zuiden van het land wonen, vooral Noord Brabant langs de grensstreek, met Antwerpen, of in België, in die omgeving ( rekening houdend met een straat van zeker 50 km) dus mijn vraag om oren en ogen open te houden , als je ergens iets hoort van een toller of gewoon bruine hond, die aan komen lopen is, of gevonden is, aangereden , of dood gevonden. Of gewoon gezien. Tot op dit moment is er verder geen enkel spoor van hem. Of dit bericht op andere forums wil plaatsen..

Voor tips en info, neem contact op met Els v.d. Langenberg

Fam van de Langenberg Mellaerstraat 27 3560 Lummen Belgie

tel/fax: +32 (0)13/52 33 02

  • Comments(2)//blog.lafermedecharel.com/#post396