La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Labradoodle?

September 2010Posted by Walschaert Sun, September 12, 2010 16:56:13

In het begin van de week kregen we 2 Labradoodles op bezoek. Elmo en Luka brachten hun baasjes Klaas en Sofie, Annick en Santi mee. Van Labradoodles hadden wij nog nooit gehoord. Het blijkt een kruising te zijn tussen de Labrador Retriever en de Franse poedel en deze honden roepen weinig of geen allergische reacties op bij de eigenaars. Dus ook voor mensen die allergisch zijn aan honden is er geen reden meer om geen hond in huis te halen. Ze waren 8 maanden en 6 maanden oud en gedroegen zich voorbeeldig!

Klik op de foto voor een vergroting!

Ze hadden het hier allemaal bijzonder naar hun zin en zijn deze morgen met spijt verder gereisd. Gisteren namen we al afscheid van Philippe en Annick en eergisteren waren het Frank & echtgenote, en Sonja en Hans die ons verlieten.

Het is nu een komen en gaan. Vanavond, morgen en overmorgen komen opnieuw nieuwe gasten toe en zo doen we verder tot 9 oktober want vanaf 10 oktober gaan we zelf voor een paar dagen op verlof.

  • Comments(1)//blog.lafermedecharel.com/#post392