La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Veel te snel voorbij...

Augustus 2010Posted by Walschaert Sun, August 29, 2010 21:13:25

Voor de laatste dag van het familiebezoek gingen we naar Brive-la-Gaillarde. Het was er Festival de l'élevage et de la Table gourmande. Precies iets voor Jacques. Overal kunnen proeven van gans- en eendproducten. Er zijn ergere dingen in het leven!

We liepen even door de tentoonstelling met dieren en er waren nogal wat prijsbeesten.

Nadat Jacques ook nog van alle produkten aankocht gingen we samen iets lekker eten in een viswinkel die ook zeevruchtenschotels serveerde. Een ware delicatesse!

's Avonds kregen we dan nog bezoek van ons buren Frédéric, Cécile en kleine Maxime. Ze kwamen er gewoon bijzitten en we schonken een lekker Belgisch biertje uit! Iedereen vond hun bezoek fijn!

Het was een superweek, veel te kort en veel te snel voorbij maar als het wat meezit komen ze met de eindejaarsfeesten terug!

Moeke heeft er denk ik van genoten en deze morgen bij het vertrek vloeiden dan ook overvloedig de traantjes! Het had maar zo goed niet moeten zijn!

  • Comments(3)//blog.lafermedecharel.com/#post388