La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

De tuin van MJ....

Augustus 2010Posted by Walschaert Thu, August 05, 2010 14:20:52

MJ is de beste vriendin van mijn moeder en dus al een dame met veel levenswijsheid. Sinds het begin van onze avonturen in Corrèze steunt ze ons met lieve en vooral positieve berichtjes die deugd doen. Nu mijn vader er niet meer is weet ik dat mijn moeder nog meer dan vroeger uitkijkt naar har bezoekjes en ze hebben veel aan mekaar! Mooie herinneringen ophalen, koffietje drinken, veel lachen en af en toe een uitstapje ! Ze hebben onlangs met een 3de dame een 40 jaar oude gewoonte opnieuw opgenomen namelijk 'de koffieklets'. Dit deden ze sinds Robin, de zoon van MJ en ikzelf samen naar het lager onderwijs gingen. Al een tijdje houden ze dat dus vol, met wel een kleine onderbreking af en toe. Ja de dames worden er niet jonger op maar de spirit is er.

Met haar kan ik ook in het Nederlands, het Frans en het Engels mailen. Alles door mekaar, ons eigen taaltje. Maar we zitten wel altijd op dezelfde golflengte. Soms eens de filosofische toer op, heel dikwijls met veel humor.

Gisteren kregen we van haar een paar zeer mooie foto's van haar bijzonder bloemrijke tuin. Tuinieren en bloemen zijn haar passie of zoals ze zelf zegt, haar therapie.

SO, MJ, Thanks for your support to us and to Mom and please keep mailing. It is always fun!

  • Comments(1)//blog.lafermedecharel.com/#post371