La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Nieuwe formule

Juli 2015Posted by Walschaert Fri, July 10, 2015 08:42:30

De zomer 2015 is nog maar net begonnen en we blikken al vooruit op de zomer 2016 om onze nieuwe formule met jullie te delen.

Om flexibeler te kunnen inspelen op de vraag hebben we besloten om vanaf volgende zomer, in de maanden juli en augustus over te schakelen op een formule met gites.
Dit betekent dat in het voorjaar en het najaar er helemaal niets veranderd, we blijven onze B & B runnen met kamers, ontbijt en Table d’hôtes, net zoals nu maar in de maanden juli en augustus toveren we ons domein om in drie mooie en ruime gites voorzien van alle moderne comfort.

Natuurlijk blijven we jullie iedere ochtend meenemen op onze begeleide wandelingen, blijven we jullie helpen bij het inplannen van uitstappen of routes, nemen we jullie mee naar de leuke muzikale avondfeesten in Sainte-Fortunade....en meer zelfs.

Er zal mogelijkheid zijn om samen met diegene die het wensen een dagtrip te organiseren met wandeltocht, met een activiteit zoals kayak of parapente, met een of ander bezoek, etc.....Uiteraard blijven we jullie helpen bij de keuze en reservaties van de talrijke restaurants in de buurt!

Bij een nieuwe formule hoort een nieuwe website. Deze heeft zijn definitieve vorm gekregen met vele nieuwe foto’s van de bestaande kamers maar ook een ontdekking van onze nieuwe gites. Neem alvast een kijkje op deze link : www.lafermedecharel.com

Jullie kunnen ons eveneens volgen op Facebook door onze pagina te liken en ons bekend maken bij een groter publiek door deze te delen. We wensen jullie veel ontdekkingsplezier en hopen julle volgend jaar bij ons te mogen ontvangen, hetzij in de b &b-formule hetzij in de gites. Hoe dan ook onze service blijft !  • Comments(0)//blog.lafermedecharel.com/#post1241