La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Tripje naar België

Januari 2015Posted by Walschaert Fri, January 23, 2015 11:02:48
Vorige week vertrok ik voor een korte trip naar België. Tijd doorbrengen met ons moeder en de familie was het doel van dit kort bezoek. De jeugd zat middenin een blokperiode maar ze maakten toch tijd om van mijn verblijf weer iets zeer leuks te maken.
We begonnen met een bezoek aan 'Kamiel' in Ternat, een gezellig café met een waanzinnig lekkere spaghetti..
Ik ging ook langs op de Rhythm Nation dansschool in Ternat waar Elisabeth les geeft aan de allerkleinsten, een ganse opgave waar ze zeer veel energie in steekt en ook veel voldoening uithaalt, als je dan ziet hoe die kindjes meedoen! Een supermeid!
Zondag ging ik dan met mijn broer naar de voetbal om naar Laurentz te gaan kijken. Altijd een knappe verschijning op een voetbalveld smiley
Van Jonathan mocht ik altijd de wagen lenen als ik op stap ging met ons moeder en dat is natuurlijk zeer comfortabel. Bedankt jongen, je zijt een schat!
Een fotoshoot bij Aelbrecht Keukens stond op het programma van maandag.
En van deze 2 lieverds kreeg ik alle dagen veel plezier. Kenzo wist nog van de vorige keer dat mijn komst veel wandelen betekent en dat deden we ook regelmatig tussen alle activiteiten door!
En dat er ten huize van de Aelbrechtjes lekker wodrt gegeten is geen verrassing meer....maar het is altijd leuk aan die grote tafel met veel volk te mogen aanschuiven.
Bedankt allemaal voor het toffe verblijf!.....en Jonathan volgende keer wil ik echt massa's foto's van jou, je gaat er niet aan ontsnappen en desnoods trekken we opnieuw naar Damme zoals toen met je communie. Ja inderdaad al even geleden!

  • Comments(0)//blog.lafermedecharel.com/#post1200