La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Zo simpel kan het zijn....

Januari 2015Posted by Walschaert Mon, January 12, 2015 16:31:09
Vandaag had ik een dagje zoals ik er gelukkig al heel veel gehad heb en hopelijk nog veel zal mogen beleven. Iets speciaals ? Neen eigenlijk niet. Ik ben begonnen met mijn mini-ochtendwandeling met de 2 sloebers. Het was fris en Cusco had er zin in, dus gingen we even het bos in. Daarna boodschappen doen en eten klaarmaken. Neen, deze keer geen Pascale Naessens maar een home-made pizza met wat groen op voor de gezondheid smiley.
Na de middag eerst even met Cusco in ons bosje en in de tuin. Ja onzen jongen wordt oud maar hij is er nog altijd even graag bij en geniet van elk moment!
Marc had in de voormiddag de vlierboom achter de schuur een kopje kleiner gemaakt en deze werd na de middag opgeruimd.
En dan vertrok ik met mijnen Eclips naar het speelplein. Het was echt terrasjesweer en we genoten met volle teugen van de rust, de natuur, de zon.....en het samen zot doen!
Ik nam mijn fototoestel en liet mij nog eens gaan. Hoe vaak ik hier ook al heb gewandeld toch blijf ik het hier prachtig vinden en blijf ik ervan genieten!
Zo simpel kan het dus zijn !

  • Comments(2)//blog.lafermedecharel.com/#post1199