La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Rugby

April 2014Posted by Walschaert Wed, April 30, 2014 10:23:01
We wonen nu al meer dan 5 jaar in le Sud-Ouest van Frankrijk waar rugby DE nationale sport is en nog nooit hadden we een wedstrijd meegemaakt. Zondag gingen we samen met Frédéric, Cécile en kleine Maxime naar het stadium van Brive-la-Gaillarde waar de finales werden gespeeld van alle reeksen in Limousin. Een groot rugbyfeest dus....
We supporterden in het begin voor Alexandre die bij Dampniat speelt en zij wonnen hun finale en werden dus als kampioen bekroond van het seizoen.
Er waren 9 finales en neen we hebben ze niet allemaal gezien maar iedere winnaar kreeg zo'n groot paneel dat ze een jaar mogen houden en dat volgend jaar opnieuw wordt ingezet. We genoten van de sfeer : veel ambiance, drank en barbecue à volonté!....en massa's volk.
Weeral een gat in ons cultuur dat gevuld is.
Merci Cécile, Freddy et Maxou pour la compagnie, les bons moments et pour nous avoir fait voir notre premier match de rugby en Corrèze smiley  • Comments(0)//blog.lafermedecharel.com/#post1096