La ferme de Charel

La ferme de Charel

Corrèze

Chambres d'hôtes - Table d'hôtes in Zuid-Corrèze, een landelijke regio met een prachtige natuur en tal van bezienswaardigheden. Wij liggen op de grens met de departementen Lot, Dordogne en Cantal.

Marc kan vliegen....

April 2014Posted by Walschaert Fri, April 25, 2014 13:11:58
Marc heeft deze week een stage parapente gevold in Treignac in het prachtige dekor van de Parc des Monédières. Deze activiteit is enorm afhankelijk van de weersomstandigheden : regen, wind hetzij te veel of te weinig, thermiek, etc.....
Eerst uw zeil ontplooien, al de koordjes mooi leggen, dan in uw zadel kruipen, alle riemen vastmaken, de helm op en als dan de omstandigheden het nog toelaten kan je starten. Eerst was er te veel wind, dan weeral te weinig, dan was er geen thermiek maar uiteindelijk geraakte iedereen toch van de heuvel. En daar gaat Marc....We wisten allemaal dat hij zoveel kan, maar nu kan hij ook nog vliegen.
Klik op de foto voor een vergroting
Dankzij Yvonne geraakte ik gisteren ook op de berg want ik zat gans de week zonder wagen. We hadden een zeer geslaagde namiddag met veel leuke foto's en een plezante bende.
Merci Yvonne pour la super après-midi! Cela donne de belles photos et j'ai passé un moment très agréable en très bonne compagnie et dans un décor absolument magique. A refaire sans modération!
  • Comments(2)//blog.lafermedecharel.com/#post1094